Winaressen Marina van Damme beurs

De Marina van Damme beurs wordt jaarlijks toegekend aan een getalenteerde en ondernemende jonge vrouwelijke afgestudeerde van de TU Delft, TU Eindhoven en Univerisiteit Twente die geen academisch opgeleide ouders heeft of heeft gehad. De beurs bestaat uit een aanzienlijk geldbedrag en een toepasselijk herinneringsvoorwerp met een inscriptie. Het geldbedrag dient door de prijswinnares binnen twee jaar te worden besteed aan verbreding van haar universitaire opleiding en/of vergroting van haar internationale oriƫntatie. De beurs is dus NIET bestemd om verdere verdieping binnen het reeds gekozen vakgebied te bereiken door promotie of dergelijke. Klaudie Bartelink van Learning by action won in 2011 deze beurs en maakte onlangs een promotievideo voor deze beurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>