Ontwikkeling beeldarchief Nederlands onderwater flora en fauna

Elf natuurorganisaties hebben gezamenlijk de Stichting Natuurbeelden opgericht met het doel het plan “Collectie Nederlandse Natuurbeelden” vorm te geven. Om een deel van dit plan (onderwaterbeelden van Nederlandse flora en fauna ) te realiseren, is de stichting een samenwerking aangegaan met Learning by action. De beelden worden in de toekomst toegankelijk gemaakt door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit is een cultuurhistorische instelling die het audiovisueel erfgoed dat uit historische of cultureelhistorisch oogpunt van nationaal belang is verzameld, conserveert en toegankelijk maakt voor zoveel mogelijk gebruikers: mediaprofessionals, onderwijs en wetenschap en het algemene publiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>