Bijdrage aan de collectie Nederlandse Natuurbeelden

De collectie Nederlandse Natuurbeelden is het meest complete archief met clips van dieren, planten en landschappen in de Nederlandse Natuur.

Een groeiende collectie van duizenden ruwe, ongemonteerde shots, aangeleverd door professionele filmmakers. Deze collectie is bedoeld voor natuurorganisaties, onderwijs- en mediaprofessionals. De clips kunnen gebruikt worden voor natuureducatie, in apps  of voor tv-producties.

De clips zijn te bekijken en te bestellen bij Stichting Natuurbeelden.

Learning bij action heeft tot nu toe circa 120 clips aangeleverd met onder andere mooie beelden van het onderwaterleven in de Noordzee, Vinkeveense Plassen en het Nederlandse eiland St. Eustatius. Ook zijn mooie beelden van bovenwater gemaakt en aangeleverd over bijvoorbeeld de boomkorvisserij, sportvisserij, overtocht Terschelling, zandmotor Monster en St. Eustatius.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>