Unieke videobeelden op iStockphoto

Learning by action plaatst haar mooie onderwaterclips op iStockphoto. Hier is een terdege training en het indienen van een drietal proefbeelden aan vooraf gegaan. Deskundigen van iStockphoto hebben de beelden  bekeken en goedgekeurd.

iStockphoto is een internationale web-organisatie waar kunstenaars, ontwerpers en fotografen van over de hele wereld hun illustraties, video’s en muziek  kunnen creëren, werken en leren. Alle iStock bestanden worden royaltyvrij verkocht.

De geplaatste videobeelden zijn te zien op iStockphoto.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>