Projectmanagement Social Learning Bouwradius

SPOCS BouwradiusLearning by action doet in 2016 het projectmanagement van een prachtige innovatieve ontwikkeling bij Bouwradius Traning & Advies: Social Learning. Wij sturen de ontwikkeling aan, leiden moderators op en adviseren de organisatie over de implementatie.

Social Learning is een manier van opleiden die werknemers intrinsiek kan motiveren om kennis op te doen en te delen. Het biedt ook mogelijkheden om de communicatie tussen de verschillende lagen binnen bedrijven op gang te brengen. Social Learning maakt, anders dan de meeste e-learning cursussen, gebruik van moderators, oftewel coaches die deelnemers telkens uitdagen en motiveren waardoor er levendige dialoog ontstaat. Onze focus daarbij is dat leren niet alleen noodzakelijk is, maar ook leuk. Bouwradius heeft op grond van haar lange traditie en sterke merknaam een groot netwerk van trainers en docenten die hiervoor zorg kunnen dragen. Dit jaar willen we 25 interessante SPOC’s opgeleverd en geïmplementeerd hebben. (Een SPOC betekent Small Private Online Course. Het is een cursus die men volgt op het online leerplatform: Curatr.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>