Links

Learning by action heeft een videokanaal op vimeo, waarop enkele korte video’s en trailers staan.

Duik de Noordzee schoon is een initiatief van Klaudie Bartelink en Ben Stiefelelhagen waarbij jaarlijks tientallen ervaren duikers honderden krabben, kreeften en vissen bevrijden uit netten en lijnen op Noordzeewrakken. Met onderwaterfoto’s, film, lezingen en tentoonstellingen maakt ‘Duik de Noordzee schoon’ de Noordzee zichtbaar aan breed publiek. Inmiddels maakt het project onderdeel uit van het programma ‘Gezonde zee’. In februari 2011 ontving de ‘Gezonde zee’ € 1.250.000,- van de Nationale Postcodeloterij. Vier partners – Vereniging Kust & Zee, Stichting De Noordzee, Sportvisserij Nederland en Duik de Noordzee schoon werken samen aan oplossingen om de zee, in het bijzonder de Noordzeewrakken, gezonder te maken. (Foto: Peter Verhoog).

Expeditie Doggersbank is een initiatief van ‘Duik de Noordzee schoon’. Deze heeft plaatsgevonden in juni 2011. Het was een tiendaagse duik- en onderzoekreis die spectaculaire resultaten heeft opgeleverd. Er zijn elf nieuwe diersoorten ontdekt en diverse wrakken werden schoongemaakt van visnetten.

Liveproject is de online omgeving van LBA voor het beheren van projecten. Hier heeft u een inlogcode en een wachtwoord voor nodig. Bestanden tot 1 gigabite kunnen hierop worden geupload en gedownload.

Liveproject

Studio Resein is een omgeving van een samenwerkingspartner van LBA waar video’s in hoge kwaliteit kunnen worden gepubliceerd.

Resein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>