Partners

BOOZ productie is een samenwerkingspartner op het gebied van het produceren van kwalitatief hoogwaardig videomateriaal.

Bouwradius Training & Advies verzorgt trainingen voor bouwplaatspersoneel, midden- en hoger kader. LBA is ontwikkel- en uitvoeringspartner.

Codenamefuture is een nieuwe innovatieve uitgever die lesmateriaal ontwikkelt over maatschappelijke vraagstukken. Zij doen dit in nauwe samenwerking met jongeren. LBA ontwikkelt in samenwerking concepten voor Codenamefuture.

EnterMI is een bedrijf die organisaties ondersteunt bij ICT in de breedste zin van het woord. Ze ondersteunt LBA met het innoveren van de website.

Frank Brempel is een componist met als specialisatie filmmuziek. LBA werkt samen met hem als er muziek bij video’s moet worden geproduceert.

Get Wet Maritiem en Veiligheid is in Nederland de bekendste maritieme trainingsorganisatie voor particulieren en een belangrijke samenwerkingspartner van LBA. De duikschool is gespecialiseerd in wrakduiken op de Noordzee, martieme in- en outdoortrainingen, BHV opleidingen, actieve bedrijfsteambuildingen en sportieve bedrijfsuitjes.

Greenpeace is een van de grootste en bekendste milieuorganisaties ter wereld. Met eigenlijk maar één doel: ze willen onze aarde beschermen. LBA mocht meewerken aan de campagne film ‘Caught’ in 2009 om aandacht te vragen voor marine reservaten in de Noordzee.

Haags Montessori Lyceum is een school die zich inzet voor ons goede doelen project ‘Duik de Noordzee schoon’. Zij hebben door middel van een aantal acties geld binnengebracht voor een nieuwe Noordzee film.

Kennisnet is een ondersteuningsorganisatie op het vlak van onderwijs en ICT. LBA is partner in diverse innovatie projecten.

KNBB is de Koninklijke Nederlandse Biljartbond. LBA is ontwikkelpartner in het project Modernisering Opleidingen.

KPE is een ICT georiënteerd kennisinstituut voor de bouw- en vastgoedbranche. LBA is ontwikkel- en uitvoeringspartner.

KRO; LBA heeft onderwaterbeelden gemaakt voor het programma ‘De Wandeling’ met Marco Borsato in de hoofdrol. (Datum uitzending: 16 april 2010).

Match & More is het ontwikkelhuis voor financiële professionals. LBA adviseert hen in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingsprogramma’s en nieuwe werkvormen.

Menzis is een bekende zorgverzekeraar in Nederland. LBA is als projectleider/ontwikkelaar betrokken geweest bij het grootschalige bijgescholingstraject van particulier/ziekenfonds naar de basisverzekering.

NCOI is de grootste erkende partner voor werkend Nederland. LBA ontwikkelt opleidingsconcepten voor de NCOI.

NetOO is een netwerk van zelfstandige, ondernemende onderwijskundigen. LBA is actief lid van NetOO.

NKBV is de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Via de NKBV kun je leren hoe je zelfstandig wandeltochten en beklimmingen in de bergen/rotsen of in de klimhal kunt maken. LBA voert didactische trainingen uit voor de instructeurs. Ook is LBA ontwikkelpartner in het project Modernisering Opleidingen.

NMT is de Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde. LBA ontwikkelt samen met tandartsen zelfstudiepakketten voor tandartsen regio teams.

NOC*NSF is de bundeling van de georganiseerde sport in Nederland. LBA is bondsondersteuner binnen het project modernisering opleidingen binnen de nieuwe Kwalificatie Structuur Sport (KSS).

NOS ; LBA heeft tropische onderwaterbeelden geleverd voor een item op ‘Eenvandaag’. (Datum uitzending: 23 juli 2009).

NS Opleidingen is het interne opleidingsinstituut van de NS. LBA maakt videoclips die gebruikt worden bij de opleidingen.

NTFU is de overkoepelende organisatie van toerfietsverenigingen in Nederland. LBA is ontwikkelpartner voor de opleidingen voor het organiseren van toerfietsevenementen.

Platform Bouwtechniek is een platform voor reguliere bouwtechniek opleidingen: VMBO en MBO. LBA ontwikkelt en verzorgt themamiddagen voor het docententeam.

SBA is een uitvoeringsorganisatie voor CAO Apotheken. De SBA verzorgt nascholing voor werknemers en apotheekteams. LBA is ontwikkelpartner van de SBA.

SEA LIFE Scheveningen is een aquarium waarbij je oog in oog komt te staan met haaien, piranha´s, roggen krokodillen, zeepaardjes en nog veel meer. LBA produceert in samenwerking met SEA LIFE films voor dit museum.

Stichting de Noordzee  is de onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie die zich inzet voor een duurzaam gebruik van de Noordzee en een gezonde zee vol vis. LBA werkt met hen samen m.b.t. het monitoren en in beeld brengen van wrakken.

Studio Resein is een samenwerkingspartner, zowel op gebied van cursusontwikkeling als het produceren van low budget videomateriaal.

Tangram Media is een audiovisueel bedrijf dat in ruim 25 jaar vele honderden televisie- en mediaproducties op haar naam heeft staan. LBA heeft onderwaterbeelden geleverd voor het RTL7 programma ‘VisTV’.

VARA; LBA heeft meegewerkt aan het programma ‘Vroege Vogels’. (Datum uitzending: 17 november 2009).

Vereniging Kust & Zee is de Nederlandse afdeling van de Coastal & Marine Union (EUCC). Kust & Zee zet zich in voor een rijke kust en een gezonde zee. LBA werkt met hen samen in het goede doelen project ‘Duik de Noordzee schoon’.

Wildlifelines is een stichting die zich door het maken van documentaires inzet voor het beschermen van dieren. LBA heeft in samenwerking met deze stichting de film Caught gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>