Video

Klaudie Bartelink levert onderwaterbeelden aan twee stock sites. Op de website van Stichting Natuurbeelden kunt u binnenkort het beeldmateriaal vinden dat Klaudie heeft gemaakt van de Nederlandse natuur.

Op IStock staan de beste onderwaterclips die Klaudie wereldwijd heeft gemaakt.

Klaudie levert niet alleen videomateriaal, maar produceert ook video’s. De meeste video’s ontwikkelt Learning by action’ ter ondersteuning van het onderwijs en bedrijfstrainingen. Ze maken vaak onderdeel uit van een totaalpakket of een didactisch concept, inclusief opdrachten of andere werkvormen.

De films op vimeo zijn door LBA in opdracht gemaakt en kunnen niet op het internet worden gepubliceerd. (Learning by action heeft een videokanaal op vimeo, waarop enkele korte video’s en trailers staan.

Een groeiende tak van sport van Learning by action is onderwaterfilmen (Interview Duiken november 2011). Zij heeft beelden geleverd aan diverse omroepen: de Vara (De wereld draait door en Vroege Vogels), RTV West (Duik de Noordzee schoon), EenVandaag (veilig duiken), RTL7 (VisTV) en de KRO (De wandeling met Marco Borsato). Ook zijn er beelden geleverd voor de film ‘Sea the truth’ van Dos Winkel. Zij heeft HDV footage van onder andere de Socorro eilanden (Mexico), Lembeh, Sardinië en de Noordzee. DV footage  van Egypte, Soedan, de Noordzee, Malediven, ijsduiken en de Galapagos eilanden. Bij SEA LIFE Scheveningen wordt tot en met oktober 2010 haar nieuwste film ‘Duik de Noordzee schoon’ vertoond.

Gates en www.onderwaterhuis.nl zijn partners in het vrijwilligersproject van Learning by action: Duik de Noordzee schoon. Mede dankzij hen filmen wij vanaf juli 2010 met de Sony EX1r camera.

 

Klaudie Bartelink beschrijft Palau is een de mooiste bestemmingen waar ze ooit heeft gedoken. ‘Name it’ en je vindt het daar: haaien, mantaroggen, grote scholen vis, scheeps- en vliegtuigwrakken, de kleurrijkste koralen en het kwallenmeer. Klaudie heeft een compilatie gemaakt van haar filmbeelden. Bekijk Amazing Palau op VIMEO.

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen. In deze video de training van 20 oktober 2012. Kijk voor meer informatie op de website van Get Wet Maritiem. Bekijk hieronder de introductiefilm.

 

Hieronder een promotiefilm voor Get Wet Maritiem ontwikkeld voor de Duikvaker 2011. Een montage met foto’s van Cor Kuyvenhoven en Peter Verhoog.

In opdracht van de Vereniging Kust en Zee is met eigen (onderwater)opnames een video gemaakt over de Gezonde Zeewijzer. Deze film op YouTube is een afgeleide van een interactieve versie die door de opdrachtgever wordt gebruikt. De video is gemaakt voor de tentoonstelling ‘Gezonde zee’ op de Pier van Scheveningen. Het duurt enige tijd om deze te downloaden. Eenmaal gedownload, blijft de film continue doorspelen. Klik hier als je de interactieve versie wil zien/downloaden.

Uitzending van de KRO: De Wandeling met Marco Borsato uitgezonden op 16 april 2010.
Klik op de foto voor de uitzending. Op 23:28 start de duikscène.

Hieronder vindt u de trailer van de film Galapagos Islands: Paradise lost? Deze film is gemaakt in 2008 en heeft de derde prijs gewonnen bij het onderwaterfilmfestival Pav Tachov in Tjechie. Tevens de tweede prijs in de categorie publieksprijs bij het North Sea Film Festival. De DVD kan voor 20,- euro worden besteld (de Engelse en Nederlandse versie staat op 1 DVD). De helft van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd. Wordt donateur van Sea Sherperd!

Hieronder de film ‘Caught’ geproduceerd in samenwerking met EMS films en Wildlifelines. Greenpeace was de enige sponsor.

Hieronder een film waarmee wij de hoofdprijs hebben gewonnen bij de masters bij een onderwater videocompetitie: Zeelandflitsen 2009.

Deze film hebben wij gemaakt voor ‘Duiken’ om lezers van dit magazine een indruk te geven van het project www.duikdenoordzeeschoon.nl.

Klaudie is lid van het Netwerk van Ondernemende Onderwijskundigen. Hieronder een impressie van een bijeenkomst van NetOO. Een co-productie van Zappas Ontwikkeling en Learning by action.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>